Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Biyadhoo Island Resort


Descriere

Complexul Biyadhoo Island, amplasat intr-un cadru tropical inverzit, vă oferă spatii de cazare fermecătoare, pe malul mării, precum si oportunităti de practicare a unor variate sporturi acvatice. Acesta este inconjurat de ape albastre cristaline si include un restaurant, partial in aer liber, precum si un centru spa.

Complexul Biyadhoo oferă un serviciu de transfer dus-intors cu barca cu motor la Aeroportul International din Malé, situat la 40 minute distantă.

Camerele sunt amenajate simplu, includ mobilier clasic din lemn si oferă privelisti ale imprejurimilor inverzite. Acestea au aer conditionat, un seif si facilităti pentru prepararea ceaiului/cafelei.

Vă puteti destinde după-amiaza, practicand windsurfing si snorkeling in apele limpezi sau relaxandu-vă cu un masaj odihnitor. La sfarsitul unei zile de activitate, puteti petrece momente linistite in bibliotecă.

Restaurantul The Palm serveste mesele intr-un cadru informal, in aer liber. Acesta oferă o gamă de preparate proaspete din fructe de mare si mancăruri internationale. Barul Coconut serveste băuturi digestive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie