Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

A-ROSA Kitzbühel este inconjurat de panorama pitorească a Alpilor Tirolezi si a fost construit in stilul unui castel tirolez. Zona de spa de 3000 m² oferă o varietate mare de tratamente de wellness si de infrumusetare intr-un cadru elegant.

Camerele de la A-ROSA imbină in mod elegant designul modern cu ambianta traditională. Toate au cel putin 28 m²' si sunt dotate cu TV cu ecran plat.

In zona de spa există 7 saune, 21 camere de tratament, o piscină interioară si in aer liber, o sală de gimnastică bine dotată, un hamam (baie turcească) si un rasul (baie arabă traditională). Există și antrenori personali.

Zona de spa poate fi utilizată de la ora 15:00 in ziua sosirii, pană la ora 11:00 in ziua plecării.

Cele 2 restaurante ale complexului oferă o gamă largă de preparate culinare, de la diferite bufete cu tematică, la Restaurantul Streif, la preparate din carne, la Steakhouse Kaps care are vedere la terenul de golf.

Pentru familii clubul Rosinis asigură distractia copiilor cu varsta cuprinsă intre 3 și 12 ani și le permite părintilor să se relaxeze.

Complexul include un teren de golf cu 9 găuri. In regiune există alte 19 terenuri de golf.

Muntii din imprejurimi oferă posibilitatea de a desfăsura diverse activităti sportive, printre care drumetii, ciclism montan, alpinism, zbor cu parapanta, schi si snowboarding. Streif, probabil cea mai faimoasă partie de schi din lume, poate fi admirată de la A-ROSA Kitzbühel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie