Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agentie turism Pitesti

Agentie de turism Pitesti - CDI OGNIVIA TRAVEL

Esti din Pitesti si cauti agentia de turism perfecta pentru cerintale tale exigente?

Ai ajuns in locul potrivit. Atunci cand iti doresti sa pleci in vacanta ai planuri de relaxare, de descoperit noi locuri. Pretentiile sunt mari, asteptarile pe masura si totul se refera la superlativ. Nu lasa nimic ceva sa iti umbreasca entuziasmul acesta.
La WowTour, agentie de turism din Pitesti, ai oferte variate. Zeci de destinatii, pliate pe diferite bugete. Suntem agentia de turism in care vei avea incredere. Iti planificam minutios plecarile, avem oferte turistice adaptate cerintelor de actualitate, in destinatii mult dorite, in locatii de vis. 
Acestea nu se refera doar la cele de peste hotare, in locuri exotice sau in cele in care vei dori sa ajungi cel putin o data in viata. Destinatii din Romania, pe plaiuri mioritice, te vor incanta deopotriva.

Sa calatoresti este esenta vietii!

Se spune ca toate trec, banii sunt usor de cheltuit, dar timpul pretios si amintirile ce iti raman sunt adevaratele comori ale vietii. Asadar imbogateste-te cu noi aventuri, alegand vacante tot mai diferite. 
Te asteptam la sediul agentiei noastre din Pitesti sa descoperi ofertele. Vor fi motive in plus sa calatoresti, fara sa astepti perioada de vara.

Te motivam cu:
  • Locatii diverse, de la cele exotice la cele autohtone: Bucovina, litoralul romanesc pana la Egipt, Turcia, Thailanda etc.
  • Vacante planificate, early booking sau last minute.
  • Plecari din orase diferite din tara, pentru confortul tau, chartere. 
  • Sejururi in orice perioada din an. 
Ne place sa credem ca nu timpul le rezolva pe toate, ci decizia ta neamanata de a pleca in vacanta. Cu ofertele de la agentia de turism Pitesti WowTour iti va fi mai usor sa te hotarasti!

Contacteaza-ne!

Adresa: Str. Doamna Balasa Nr. 13, Pitesti, Jud. Arges

TEL: 0758.58.58.29 / 0745.159.655